woensdag 24 september 2014

... en zo is deze blog ontstaan...

Ooit, in een ver verleden (lees: 2007) heb ik een blog gehad. In opdracht van school wel te verstaan. Om de bevindingen van de stage bij te houden. Gezien de IT-opleiding een logisch medium dus. Het ding is nadien een stille dood gestorven.

Meerdere malen heb ik het goede voornemen gemaakt om eens te starten met een leuke blog, maar de voorbije jaren zijn hectisch geweest: samenwonen, eerst job, afstuderen, grote reis, bouwen, andere job, verhuizen, kindje. In die volgorde.
De laatste jaren tracht ik om bewust meer tijd te maken voor mezelf. Zo heb ik een poging gedaan om taarten te decoreren, maar altijd taart eten steekt toch wel snel tegen.

In 2012 ben ik gestart met basiscursus naaien en dit is helemaal mijn ding! Vorig jaar volgde ik de module “Rok en pantalon”, en dit jaar staat “Blouse en jurk” op het programma. En omdat al dat moois en nog veel meer vanonder een goede naaimachine moet rollen, ben ik sinds september 2013 de trotse eigenaar van een Bernina 330 van bij Mertens in Melle.

Uiteraard haal ik veel inspiratie van Pinterest, maar ook talrijke Vlaamse naaiblogs verschijnen frequent op mijn scherm. Zo ook Een huis in de straat van mijn buurvrouw Sarah.
Dat naaikriebels besmettelijk zijn, dat weten we allemaal wel al denk ik, maar zo zijn ook blogkriebels overdraagbaar.

En zo is deze blog dus ontstaan. Het plan is om hier niet enkel naaigerelateerde zaken neer te poten, maar ook leuke kinderactiviteiten en zelfs af en toe eens een lekker recept. Kortom, day-to-day life, maar dan zonder het werk-gedeelte.
 
Veel leesplezier!

http://www.sxc.hu/photo/679814
 

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...